Nytt och fräscht – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Annons

Nytt och fräscht

Jag har tappat bort min musiksmak. Eller musik överhuvudtaget. Jag tappade den för ca 3,5 år sedan. Den var rätt bra om jag inte missminner mig. Men jag har gett upp om att återfinna den och har nu bestämt mig för att skaffa ny. Därför ber jag er om hjälp. Ge mig din absolut bästa låt just nu. Please!

lillasnigel

Vad kommer ditt bidrag att leda till?
Svar: Jag ska skapa mig en fantastisk lista i Spotify och tvätta bort repeat-versionen av Supertrion/Lilla Snigel/Daniel Tiger-sångerna.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sockertoppar

  Ett litet bidrag med gammalt och nytt kommer här:
  The Raveonettes – Love in a trashcan
  Scott schields – Short change hero
  Cake – The Distans
  Ola Salo – go on go on
  Thomas Stenström – När allting faller
  Susanne Sundfor – fade away
  Lisa Nilsson – innan vi faller
  Hot ship – over and over
  Scott Matthew – I wanna dance with somebody
  Mando diao – plattan Infruset
  Daft punk – instant crush
  Juha Mulari – sjömanshjärta
  Fergie – a little party never killed nobody
  freedom – från Django unchained
  Dolly parton, Monica z mfl funkar alltid på sömmern. Kramen!

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   Jag delar listan sen! På Insta var jag inte lika tydlig att det var till mig jag tänkte och har fått många tips på barnsånger, men bra det med ju! 🙂

 2. Elinen

  Little Jinder – Random folk
  Eller
  Smallpools – Street fight.

  Svårt när du inte alls berättar vad du brukade gilla.

  Mina barn brukar digga loss till Taylor Swift speciellt låten Shake it off. Bättre än Daniel tiger eller supertrion tycker jag. 🙂

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   Å just, little jinder har jag tänkt att jag ska lyssna på men glömt när jag står där med spotify i högsta hugg!
   Jag känner mig nollställd i musiksmak, så alla tips är bra tips!!! Tack! ❤️

   1. Elinen

    Jag ändrar mig. Vill istället säga Florence + The Machine – Ship to wreck

    Musiktipsande är ju typ det roligaste som finns. 🙂

 3. Karin

  Åh, vilket behov! Det är nästan att likställa med mat- och sömnbehov. Jag kände det som att jag omedvetet klarade mig med minimal mängd musik under den krislika småbarnstiden,men sedan var det som att jag inte kan få nog! Lyssnar konstant (eller ja… när barnen somnat och jag inte har jobb att förbereda till morgondagen…) på spotifys färdiga listor. Superbra! De har en kategori son de kallar Humör. Då är det bara att starta en av alla miljarders som finns. En del innehåller guldkorn som man då kan spara ner till de egna listorna. Själv har jag listor för lugnt,mittemellan och dansvänligt. Perfekt att sedan lyssna mer på:-) Lycka till!!
  ps.EN favvolåt går ju inte att begränsa sig till 😉

 4. Annika

  Beth hart och rival sons..
  Eller barnens favvo “då var det lördag igen” med flamingokvintetten ! Haha

 5. Malin

  Får man ta del av den listan sen? Hör jag Daniel Tiger eller valfri låt ur Frost en gång till kräks jag!

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   Hahah jag meeeed!! Hela dagarna just nu: “man måste smaka på nåt för att se om det är gooo-hooott!” och “När du blir så arg, att det blir ett vrål…” och “vuxna kommer tillbaks”… Gaaaaaah!!!

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   Känns som en förutsättning för vår framtida relations överlevnad. Vi kommer vara bättre än bästisar.

 6. Ina

  Men perfekt, jag är precis där också. Håller just nu på med uppbyggandet av en helt ny spellista för min egen del. Två låtar som jag fuldansar för fullt till samt får lite extra kraft av på joggingrunda när Jennifer Lopez Booty och Beyonces Girls. Tror jag den heter? Samlar du ihop alla tipsen och den nya listan sen så vi kan ta del av den? Det vore ju toppen!

  Jag upptäckte din blogg för ett tag sen och öste beröm över den i en kommentar. Strax därefter började loppi göra om sin sida och alla loppibloggar har varit nästintill omöjliga för mig att läsa, så jag har varit iväg och missat en del men nu e jag tillbaka igen, älskar’t. Du verkar vara en himla bra och klok kvinna!

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   Hej Ina! Vad roligt att höra att du är tillbaka! Och TACK för dessa fina ord! Det värmer!
   Ska lätt spana in låtarna du tipsade om. Och såklart ska jag dela med mig av listan! I mitt tempo så lär den vara sammanställd lagom till jul 😉
   Kram!

Annons