hejhejvardag

Veckans snabba – somriga bilder typ

Veckans ”bra start”: 
  
Såhär härligt var det i förmiddags. Glada barn, lugna föräldrar. Sedan blev det väl lite sissodära… Barn som inte ville sova middag, föräldrar som inte orkade bära, barn som blev arga, föräldrar som blev arga, barn som skrek, föräldrar som tyckte det var lite pinigt… 

Om ni mötte oss i Tanto så lär ni minnas. Vi var de där med stirrande ögon och ursäktande leende och en illvrålande, övertrött tvååring i vagnen.

Veckans coolingar:  Efter att alla tillslut sov lite middag så blev det både trevligt och himla ballt.

Veckans otack:

När jag magiskt trollade fram helt nya färger på leran av två befintliga, och la upp dem fint och pedagogiskt, men ingen ville se. Jag fotade i alla fall, för att kunna lägga på bloggen och få kommentaren: ”men shiiiit va rolig, pedagogisk och härlig mamma du verkar vara!” (Fiskning pågår)

  
Veckans ”behöver jag köpa ny deo?”:
Mellisdags och jag förslår att Maja ska sätta sig bredvid mig. Hon sätter sig där borta. Jo men titta lite närmare, ser ni pricken uppe på kullen? Där är hon.  

Köper ny imorrn. Jag svär.

God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Gillar verkligen din pedagogiska lera,. är det okey att sno din idé till en bildlektion i skolan? Vet du hur mycket jag gillar bloggen? Bäst faktiskt! Kram Lena

  1. hejhejvardag

   På riktigt? Jihuuuu!!! Sno som bara den! Och åh tack!! Vad glad jag blir att du gillar bloggen! ❤️ kram!

 2. Mrs Luxe

  Ja, men en SHIIIIT asså! Du verkar ju vara en supermysig, helrolig OCH pedagogisk mamma, for att inte tala om HÄRLIG!! Kram! (ps. mina ungar skulle brytt sig precis lika lite. det gör de alltid när jag ska försöka vara ”pedagogisk” haha *cries into her red wine until it becomes rosé*)

  1. hejhejvardag

   HAHA ååå tack!!! 😉 😉
   Och hahaha *cries into her red wine until it becomes rosé* – underbart!!!
   Kram!