hejhejvardag

Veckans snabba: Alla sniglars rättigheter

Veckans skyddsling: Märta som tog sig an uppdraget som ordförande i ”Alla sniglars rättigheter” 

Veckans elaka: mamman som sa att sniglar utan skal är äckliga

Veckans svar från ASR-ordföranden: Tyckej DU det äj kul om jag säjej att du äj äcklig?? Nä just det.

Veckans katastrof: När krasljudet nådde ordförandens öron och den skyldige var pappan i familjen. Det sas dock att snigeln visserligen fick lite ont i ett knä men åkte hem till sin familj och fick plåster samt ett nytt skal. Phu! 

Veckans utskällning: Maja, en väldigt aktiv medlem i ASR, sa sin längsta mening hittills i sniglars försvar mot vårdslösa söndagspromenerare: ”Näe mer trampa pappa, aja aja!”

ASR hade konferens på Siggesta gård mellan lördag och söndag och är mycket nöjda med vistelsen.

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Imosa

  Här hemma har dottern(3,5) gått från faschination till rädsla. Sniglar verkar hon inte alls ha upptäckt/bry sig om, men snäckorna…. Man kan inte gå någonstans utan att det krasar och får hon syn på ett skal vill hon bäras eller gå omvägar. Långa omvägar blir det…

 2. en chic mammas bekännelser

  självklart måste man inte dela, utan vad Jenny förklarade så hade hon fått tråkiga kommentarer att hon fiskade efter framgång och att det var ett fult sätt. Jag tycker alla medel är tillåtna sålänge ingen far illa och att det är självklart för mig att att hjälp andra om de ber om det 🙂 blir själv superglad när någon uppmärksammar ett inlägg eller lyfter ens blogg 🙂

  ha en fin kväll kramar

  1. hejhejvardag

   Tråkiga kommentarer är så himla surt. Det förstår jag att du ville protestera emot. Jag tolkade nog dig fel, att man var ogin om man inte delade. Ha en fin kväll (eller kanske snarare god natt) du med! Kram