hejhejvardag

9 tecken på att det är måndag

1. Du spiller ut kaffe över hela diskbänken, golvet och dig själv till toner av egentillverkade svordomar.

måndag
2. Barnen märker att ditt humör inte är på topp och blir extra noga med att samarbeta motarbeta.

motarbetad
3. Du är sen till jobbet och alla på vägen ser till att gå/åka extra långsamt framför dig. Helt uträknat såklart. Bara för att jävlas.

långsamma-manniskor
4. På jobbet låser sig datorn, internet tar en rejäl power nap och skrivaren inser att papper är det godaste som finns.

orka
5. Du hämtar barnen typ sist av alla och konstaterar att du ÄR sämsta föräldern ever. Jo det syyyntes att personalen tänkte så också. På riktigt!

hämta sist
6. Hello hell hour…s! Maten bränns, ingen vill äta och mamman blir överdrivet stött. Mumlade hon nåt om att de kan ju laga maten själva nästa gång då??

hellhour
7. Läggningen går givetvis ypperligt smidigt en sådan här dag. Ja om man med ”smidigt” menar åt skogen alltså.

vägran
8. Du sjunker till slut ner i soffan, lätt svettig och ett slutet öga på grund av huvudvärk som lagt sig som en klump där över.

utloggad
9. Zappar fram till något meningslöst tv-program och somnar innan första reklampausen…

snark

Håll ut! Snart är det tisdag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mrs Luxe

    Har precis haft tva sådana måndagar pa raken. Tyckte det var sa skont nar mandagshelvetet var over och man kunde borja om pa ny kula. Och da gar Tisdagen och blir ANNU varre! Man ba halla! sa mitt stockholmska tonarsjag, snabbt följt av manga harligt svenska svordomar, som tackochlov bara jag fattade, som enda svensk i familjen. Har lyckats lara min man nagra av det svenska språkets finaste bitar, som ja precis (gar att använda till allt) rinkedinkpizza och pizzasallad (rinkebypizza, vilket var ite overkurs, men rinkedink kommer aldrig att kunna bytas ut) och min favorit från Johan Glans: Kaka?! Pa en TORSDAG?!! pa klingande skånska. 😀 😀
    Tack for dina illusar. Skrattade ihjal mig at pmskaffebilden. Den summerade allt i kombination med valfri fulgrat och den dar nar din man kommer hem och du typ begraver honom under en lavin av extremt detaljerat prat om vad ni sag med barnen pa vagen till dagis. ( eller begravde och begravde… jag ritade vidare i mitt huvud och sa hur maken forsvann under ett stadigt okande berg av blablablan) Kan tillaga att dessa tva måndagar pa raken nog har med att maken just borjat med pa nytt jobb, sa jag gar ensam hemma hela dagarna med styvbarnen, och en intellektuell diet bestående enbart av Minecraft alt Teen Wolf. (Emily Blunt in The Devil Wears Prada ”I love my job. I love my job. I love my job.” flashar forbi ogonen obett.)
    Sorry for the rant! Imorgon ar det ju i alla fall torsdag, sa kanske det blir KAKA!!! lmfao Kram! xxx