hejhejvardag

Knivis, du skulle köpt brallorna (jag vrider om!)

Knivlisa, min bloggidol, bloggmamma och skrattkälla, gjorde ett inlägg om ett par snygga brallor som avslutade med att man sällan använder sådant som inte går att stänga (inlägget avslutades så alltså, inte byxorna). Det kände jag mig tvungen att spinna vidare på. Så  jag skrev en lista för att bevisa för henne att hon skulle ha köpt dem. Lite elakt kanske, med tanke på att hon är min skrattkälla… Men hon är som sagt min bloggmamma också och just nu körde jag lite bloggbarn-trots.

Saker som man kan använda trots att de inte går att stänga:

1. Matlåda med lock som diskats i maskin och blivit skevt. Jo den läcker, men man kan inbilla sig att man ”ställer” den i väskan, så det ska nog gå bra … Det gör det inte.

2. Jeans som köptes innan man insåg hur skönt det är med löst sittande kläder. En knapp uppknäppt kommer SNART vara helt inne. Det vet jag. Jag är modeguru. Ni vet.

3. Schampoflarran som barnen kastat i golvet och därför pajat det riktiga locket och mamman ersatt med ett i helt fel format = spontana skumbad ofta. Kan aldrig vara fel.

4. Pennor med fel eller borttappat lock. Nej, de går inte att rita med, de är uttorkade, men det måste finnas en anledning till att de aaaaldrig slängs. Återkommer när jag kommit på vad det är.

5. Vår toalett. Den används i allra högsta grad, trots att den inte går att stänga. Oavsett vem som sitter där inne och varför så finns det anledningar att hänga i dörrhandtaget och glida fram och tillbaka med dörren som i en linbana, eller köra hopptävling från ströskeln, eller balansera på tröskeln, eller leka tittut med hjälp av dörren, eller sätta alla dockor på rad på tröskeln och forsätta in i hela badrummet (vi har för många gosedjur, se bara hur illa det kunde ha gått igår) … ja du hajar.

Knivis: Du skulle ha köpt brallorna! Nu vet du det.

 

Hur skönt är detta liksom!? Jag säger bara: knäpp upp!

jeansen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Majsan

  Nu har jag läst halva din blogg (måste gå och lägga mig pga amningströtma mm) och den är så jäkla bra! Fullträff på många inlägg i igenkänning och de jag inte känner igen sitter jag ändå och hummar och tänker att det är så klokt formulerat. Hoppas du fortsätter blogga läääääääänge! Och illustrera, de är sjukt roliga. Tycker du är minst lika rolig som Knivlisa.

 2. knivlisa

  Kära bloggbarn. DAMN DAMN DAMN!!! Jag ångrar mig seriöst ÄNNU mer nu. Största misstaget jag begått sen jag blev förälder. Bloggförälder alltså.

  1. hejhejvardag

   Kära bloggmamma. Jag tror inte att det kommer att ta mer än ett år eller två att komma över detta. Så håll ut! Jag har för övrigt köpt hatt. Den ligger jättefint inne i garderoben!