Veckans snabba – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Veckans snabba

Veckans utmaning: familjen som sällan gör något utanför lägenhetens fyra väggar bestämmer sig för att åka bil till mormor och morfar, tre timmars bilfärd ska vi väl fixa!

Veckans överraskning: motorhaveri efter halva vägen på motorvägen. Fast i väggrenen med bilar som gör galet fort och två små barn i baksätet. Spännande…

 
 Veckans ros: går till Robin på Assistancekåren. Vi kommer nog att bjuda hem honom på julafton, till bröllop och födelsedagar. Min syrra säger att vi har en osund relation till Robin, men hon vet inte hur det känns när någon räddat livet på en. Vi älskar Robin.  

Veckans ros går också till morfar som satte sig i bilen på tre sekunder och en mormor som fixade finaste välkomnandet till trötta familjen.

Och så varsin ros till de två små i baksätet som inte gnällde en sekund under de 35 minuter vi stod still på motorvägen. Och inte heller resten av resan hem till mormor och morfar, inklusive bärgning, stopp på verkstad och ytterligare en dryg timmes bilfärd.

Veckans ”det har vi aldrig gjort förut”: åkt på flak på bärgningsbil.

  
Veckans ”nä nu skojar ni?!”: när vi på hemresan missar tåget.

Veckans bilder, som visar hur det var värt en aaaaningen krånglig resa både dit och hem:

   

     
  

  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna-Maria

  Oj så oturligt! Kom bara att tänka på att när jag tog körkort fick vi lära oss att om bilen stannar på motorväg så ska man alltid gå ur och vänta en bit upp (klättra över diket) om det går. För ens egen säkerhet alltså! Har nyss hittat din blogg och den och du är ju helt fantastiska!!

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   Åå jag har ju glömt det mesta från körkortstagandet (känns tryggt va,?? Haha). Men ska lägga detta på minnet!!!
   Tack snälla för fin kommentar!! ❤️