Toalettsällskap – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Toalettsällskap

Tur att man slipper att vara ensam i alla fall …

toapublik

Detta är en av två jokrar jag drog i min tävling.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Då skulle du sett igår: Jag satte båda barnen vid frukostbordet och fick ett akut behov av att gå på toa. Efter en snabbkoll att de inte kom åt något farligt slank jag iväg och tänkte att gisses så skönt att på göra detta utan åskådare för en gångs skull. När jag väl sjunker ner på toan så ser jag plötsligt att äldsta dottern på 3 år släpat in sin röda hopphäst i badrummet tidigare på morgonen och denna står nu och stirrar på mig där jag sitter. Skrattade så jag grät