hejhejvardag

Ge mig ett P! Ge mig ett M! Ge mig ett S! Vad blire?? Vad blire?!!

Istället för en finurlig och skojfrisk illus om valborgsvädret som jag inte alls kämpade med förgäves igår, nej nej det var baaara kul att allt blev fult och fel, så kommer här en repris. Ja den är passande!!!! För fan.

pms

Ja just ja! Skulle ju önska er trevlig valborg också! Hoppas ni hittar på nåt skoj!

Här hemma så tvättade Mattias igår och förstörde på så sätt våra kvällsplaner helt. Tack för den liksom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Har så hemsk pms.. Ska faktiskt ge ”femal forte” ett försök.. Inte hållbart att jag betvivlar mitt förhållande en gång per månad (under värsta pmsen endast!) och att vara så bitsk så tom arbetskamrater reagerar.. Så stort igenkänning på denna illus måste jag säga ;p

  2. Mia

    Förra helgen hade vi kalas för vår treåring. Pms-mamman blev så jävla arg på den jävla helvetes skit-tårtan som förstörde ALLT! Jag kastade bunkar, vispar och slevar och skrek så jag fick ont i halsen (tur att jag var ensam hemma). Sa till mannen att jag fixar den helvetes jävla skit-tårtan och blåser upp de fucking ballongerna, sen drar jag!! Meeen.. Jag fick rycka upp mig och vara med på kalaset, hade liksom ingen bra förklaring till treåringen varför mamma inte skulle vara med