Veckans snabba – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Veckans snabba

Veckans trend 

Gnäll. Gnäll över allt, hela tiden, om stort och framförallt smått! “Jag vill haaaa ost” med extremt gnällig stämma, utan att ens frågat i vanlig ton först.

Veckans allergi

Gnällallergin – från noll till hundra utvecklas extrem inbördes eksem vid minsta antydan till gnäll.

Veckans mami-award. Not! 

När jag under allergiattack utbrister: “jaha får man ost snabbare om man gråter alltså??”

Veckans filåt. 

När jag efter att jag kvalat in på antilistan till mami-awards ber om ursäkt genom att köra en rejäl kabarédans vid frukostbordet och barnen är bästa publik som skrattar och skriker så jag kör loss lite extra. Tyvärr går Mattias förbi köket nångång under denna föreställning så nu lär det väl aldrig mer bli nåt ligg…eller kanske tvärtom?!

Veckans plan/citat. 

Märta: “Jag vill inte ha tacos.” 

Mattias: “Du kan smaka!” 

Märta: “Ok, jag smakar lite och sen säger jag till mamma och pappa att det var surt.”


Veckans bild.Ett familjeporträtt! Jo alla är med! Jag syns i fönstret.

Vilka är era Veckans snabba? Skriv skriv skriv! Alltid så kul att läsa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Filuren

  Veckans bästa
  Jag har fått TVÅ texter publicerade av två olika förlag. Känner mig ascool och leker att jag är en storslagen författare.

  Veckans sämsta
  Fick punka på vagnen och lillkillen som vant sig vid att se världen fick nöja sig med mamma och pappas ansikten igen.

  Veckans inspiration
  Du! Du fattar grejen med att det är viktigare att förstå hur jävla cool kroppen är istället för att ständigt leta fel hos sig själv. Så det försöker jag göra nu, jag försöker se att de där kilona som jag hatar av hela mitt hjärta faktiskt inte är något att hata för de kommer ifrån min graviditet och jag har prioriterat en liten kille framför hysterisk träning. Dock vill jag fortfarande bli av med dem men det är för att jag saknar mina favoritkläder.

 2. Bea

  Veckans trend – samma som hos er, gnäll o gråt över allt, typ att det inte fanns snö så vi kunde åka snowracer. Detta kryddat med eviga missnöjesskrik från ettåringen.
  Veckans allergi – japp, gnällallergi här med, plus missnöjesskriksallergi då. Ögonen kliar som om pollenallergin satt fart redan, men jag tror boven är ovan nämnda allergier.
  Veckans Vad-17-trodde-jag: Tog ett bad medan barnen lekte med pappan. Snabbare än snabbast står ettåringen där o plaskar med händerna så jag får knipa ihop ögonen, nyper mig i bröstvårtorna o kastar ner leksaksbilar i vattnet. 2,5-åringen står o babblar konstant, o bestämmer sig för att sätta sig på toalocket, precis som jag gör när hon badar. Och babblar naturligtvis vidare. Öronen blöder, får ont i huvudet av att knipa ihop ögonen pga ettåringens plaskande. Avslappningsfaktor = nolla. Inte trodde jag att det skulle bli sån uppståndelse för att jag tog ett bad :-).

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   Hahah ååå nej när man av nån konstig anledning tror att det ska gå! Jag gjorde samma idag med toabesök. Mobilen med, stänga och låsa. Fast låset funkar inte så snart har jag två barn där som ska leka med mobilen, bråka så mamma behöver bryta och även ställa frågor som “Haj du kissat nu? Ska du tojka då?”
   Förresten skönt med lite sällis i gnällallergins land! <3