Illustrationer på engelska – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Illustrationer på engelska

Jag har fått frågan några gånger om jag kan översätta illustrationerna till engelska. Jag själv kan absolut inte det, men nu har jag fått fantastisk hjälp från familj och vänner och landat i några översättningar. De håller just nu på att läggas in i illusarna och jag kommer att publicera dem här på bloggen under kategorin ENGLISH.

Så får vi se hur det går och om det blir fler framöver! Spännande i alla fall!!

Snart kommer den första!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. hejhejvardag
      hejhejvardag

      Asså Knivis, Jay Leno har fortfarande inte ringt. Och inte Conan heller. Kan det vara nåt med telefonnätet tror du?