hejhejvardag

Stort tack för badkritorna, Mia…

– Men Märta, inte halsen också?!
– Jo mamma. Vi måste det.

IMG_3254.JPG
För den som av någon konstig anledning inte skulle se det, så är jag en katt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Va bra jag som älskar leksaker som låter och blinkar. Morfar Göran längtar redan tills nästa jul så han kan köpa en bilbanna till Elis. Tror det kommer bli Jocke och Göran som kommer leka mest med den!! Badkritor är ju riktigt roliga, så inhandla till dina små. Lollo kan nog ge dig tips på hur man tvättar bort det från ansiktet

  1. hejhejvardag

   Gosingen, resten av kommentaren försvann! Men vi älskar badkritorna, speciellt barnen. Vårt kakel och mitt fejs är aldrig rent längre… Och snart är Elis stor nog för att få ett par/tre/fyrtio förpackningar från ”moster” Louise 😉 😉 <3

  2. Klara

   Mia, det finns så mycket skoj Elis kan ärva sen av dina vänners barn 🙂 blinkande och låtande saker t.ex. som vi säger till våra barn att de ”gick sönder” men egentligen får Elis dem. Hehe. Nä skoja. Fast… den här bilden verkade inte avskräckande på mig. Jag blev lite badkritsugen faktiskt.

   1. hejhejvardag

    Haha ja de där leksakerna vars ”batteri tagit slut” eller som ”gått sönder” kan ges vidare i arv till berörd person!!