hejhejvardag

Var snäll mot kroppen! (En throwback)

Häromdagen fick jag en fråga på Instagram från @onomakdesign om att visa min mest gillade, eller som jag hellre säger LAJKADE, bild. Igår frågade Mattias mig om jag hade nån av mina egna bilder som jag var lite extra nöjd med, typ en själv-LAJKAD alltså. Vilken var hans favorit? undrade jag då förstås. Han gillade den senaste sa han. Eller den när jag tjatar om att han är sur. Eller den när alla gråter vid matbordet. Eller den på bussen, ”för man känner igen sig…”.

Jag brydde mig inte om att fråga vilken han tyckte minst om.

Min favorit, om man får använda det ordet om sina egna bilder, råkar vara densamma som den som är mest gillad på Instagram. Därför kör jag en repris här nu. Kan vara en bra påminnelse i dessa idiotiska vikthetsdagar som präglar januari månad, bara för att det råkar vara ett nytt år och folk vill tjäna pengar på människors dåliga självförtroende (se där! Då fick man bli lite arg också!).

respect

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. malin

  Råkade bara hamna här av en slump. Men ville bara hälsa att du är otroligt begåvad.
  Älskar dina berättelser (heter det strippar? Kändes fel att skriva det ;-))
  Helt klockrena 😀 och

  Ha en underbar dag

  1. hejhejvardag

   Men ÅH tack!! Vad glad jag blir att du hamnade här och dessutom skrev så fina ord! Det värmer!!
   (Ja jag håller med om ordet ”strippar” haha)
   Ha en fin dag (kväll/helg) du med!! <3

 2. Elisabeth

  Den var bra!

  Lite märkligt, men halvlustigt, att det dök upp reklam för Biggest Loser på 7an överst på sidan till just den här bilden.

 3. Kristin

  Ett stort leende spreds över ansiktet när jag såg den här bilden. Ljuvligt att kroppen inte bara accepterar kritiken utan argumenterar tillbaka! En fråga: Skulle du kunna tänka dig att lägga upp bilden på engelska också? Jag vet både en och två icke-svenskar som skulle må bra av att se det här. Allt gott/Kristin

  1. hejhejvardag

   Hej Kristin! NU har jag äntligen fått fantastisk hjälp och översatt några illustrationer. De kommer att publiceras på bloggen så fort de är helt klara. Idag är den första uppe!
   Tack för fin kommentar!!! Och ledsen att svaret tog en månad 😉

 4. Anonym

  Härlig!
  Nästa steg är nu att börja prata med sin spegelbild-kropp som med en kompis och säger till den” Tack för att du finns! Utan dig skulle jag inte klara mig, faktiskt! och andra snälla saker.
  Dorothea

 5. Caroline Stjernström

  MEEER humor i vardagen! Underbart verkligt – så som du beskriver den, TACK! Efter attacken ska vi överösa världen med meeer illustrationer, tycker jag!!!

  1. hejhejvardag

   Hej Sofia! Ja du får gärna dela! Du kan skriva hej hej vardag, eller hejhejvardag-Louise, eller Louise Winblad, eller som du villl! Spelar egentligen ingen roll bara du länkar till min blogg i alla fall! 😀
   Tack!!! Så fint att du vill dela den! Jag blir så glad!
   kram