hejhejvardag

Citroner för en krona!!!

Barnen sover middag och Mattias har gått för att handla nyårsmaten. Jag står som vanligt och slösurfar på mobilen. Spanar runt på sköna Knivlisas blogg och då det plötsligt dyker upp en reklam från Coop – 1 kr för citron och lime! Jag känner upphetsningen bubbla upp i kroppen, EN KRONA! Glada känslor byts snabbt ut mot stress. Jag börjar småsvettas – vad sa Mattias? Skulle han gå till Coop eller Ica? Tänk om han går till Ica! Tänk om han redan handlat klart? När gick han hemifrån? Har han hunnit fram till kassorna än?! Vi ska ju ha både citron och lime till nyårsmiddagen! Ok, detta kräver snabba beslut. Jag måste informera honom om kanonerbjudandet och det är NU!
Mina svettiga fingrar glider fram över mobilens symboler. Jag klickar mig in till ”meddelanden” i en rasande fart och skriver ett kort men informativt meddelande – ”Skicka” – phu! Nu har jag gjort mitt i alla fall. En känsla av lugn sprids genom kroppen och jag återgår till slösurfandet.

Brr brrr, det surrar till bakom mig. Där ligger den, Mattias telefon. Helvete.

 

 

IMG_0505.JPG
Bildbevis.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.