#TBT till förra året: graviditet och allas åsikter – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

#TBT till förra året: graviditet och allas åsikter

För ett år sedan (i går) publicerade jag denna bild i detta inlägg. Tänk vad underligt det är att alla helt plötsligt ska få kommentera och tycka saker om en, bara för att man bär på en ny liten människa. Och alla dessa kommentarer om hur man ser ut! Som att folk bara gått och väntat på att få fläka ur sig åsikter om andras utseende utan att behöva tänka sig för. Det är ju inte direkt så att man bär en sköld mot ruttna kommentarer bara för att man råkar vara gravid. Snarare tvärtom…

Och det hela fortsätter ju liksom efteråt också, när man är förälder. Alla får tycka saker om hur du lever ditt liv. Konstig grej.

gravid

Kom att tänka på det här inlägget av Hormoner och hemorrojder-Sofia nu. Så himla sjuk grej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Men visst är det helt OTROLIGT! Med min första graviditet hade jag de vanliga symtomen och inflammation i en höft och fick höra så OFTA “Hehe, vänta du bara!…”. Jag blev fan vansinnig till slut! Så trist att det är ok att tjata om magen när man är gravid…