Allt är perioder Louise, kom ihåg det! – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Allt är perioder Louise, kom ihåg det!

Natten till i söndags var jag ensam med barnen. De kom då på att det var längesedan de lekte “jobba skift” och såg till att vakna kl. 01, 02, 03 och 05, för att säga “god morgon nu går vi upp” kl. 05.40. Att påstå att jag den söndagen var världens bästa mamma vore lite väl påhittigt.
När Maja sedan, natten till igår, körde ett rejs fram till klockan 03, hulkade jag ikapp med den övertrötta 1,5-åringen på 13 kilo vaggandes i famnen.

Vadan denna klagosång undrar ni kanske nu? Men nu ni kommer det fina i kråksången: inget varar för evigt!
I natt sov vi 22.30-04.30 och sedan 05.00-07.00! Halleluja!! Jag vaknade upp med livsglädje, såg på min sambo och kände mig inte det minsta arg över hans existens, Märta vaknade och sjöng “tio små indianer” rysligt vackert och Maja skrattade högt utan direkt anledning. Vi var, som min chef uttryckte det, den där familjen från tvättmedelsreklamen. Hell yeah!! Det var vi!
Jag ska försöka minnas det här, nästa gång jag står där och fontängråter mitt i natten. Allt är perioder, det jobbiga passerar, det går över, efter regn kommer solsken och så vidare.
(Fast det här solskenet kan få vara ett tag innan nästa regnperiod, röstar jag för).

IMG_2764.JPG
“Åh hej, här står vi alldeles rena och lyckliga med kläder tvättade med det där tvättmedlet som får bort kräks, bajs, snor och depressioner!”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Autocorret har varit i farten! “Hagen” skulle vara “jag en” och “kärlekslöst” skulle vara “kärlekslivet” (freudiansk autocorrigering?)

  PS när min äldsta son var bebis broderade jag en tavla med texten “all of this shall pass” DS

 2. Evelina

  Åh har en sån dag idag, sonen klippte till&med precis sitt eget hår för “jag älskar lillebror mer än honom” (var tvungen att natta lillebrorsan fast storebror ville ha mammatid. Försökte förklara att han får mammatid när lillebror sover. Men det verkade inte förstås). Igår grät hagen skvätt under nattningen med och svor att jag skulle gå och äta choklad så fort barnen somnade, men med facit i hand somnade jag med kläder på utmattad vid midnatt helt utan choklad.
  Skrattade högt åt “vaknade och kände mig inte minsta arg över sambons existens”. Haha!
  PS. Fatta vad sömn-& kärlekslöst kommer blomstra när barnen flyttat hemifrån. Eller? 😉

  1. hejhejvardag
   hejhejvardag

   Ååh hej kompis i kaoset! Skönt att veta att vi är fler 🙂 Hoppas ni får bra nätter hela helgen! Minst! Kram!