Rfsu-bild 6, good enough! – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Annons

Rfsu-bild 6, good enough!

Sista bilden av de jag gjorde för rfsu #diggaligga handlar om att sänka ribban (höhöhö!) och inse att det är en period det här med småbarnsåren. Kanske är det inte de åren man når nya sexuella njutningar, ligger i timmar, sexar som kaniner, bonkar i tid och otid… Men va fasen! Det kanske inte är just sexet som småbarnsåren kretsar kring. Det kanske är de där älskade små liven man skapat och nu har fullt ansvar för som är i fokus. Och det låter väl underbart!

Om man sedan får till en snabbis varannan vecka/månad/kvartal så är ju det grymt! Good enough, helt enkelt!

Jag sa ju att detta skulle vara en sexvecka, vilket betyder att det borde komma en bild till imorgon. Och det gör det! En av många skisser som aldrig blev färdig illustration till RFSU, men som jag ville göra klart nån gång kände jag. Så imorrn får den vara klar. Ses då!

good_enough

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons