hejhejvardag

Lite information kring beställning av mina produkter.

Så himla kul att så många vill ha almanackan och vykorten! Tack fina ni!

Jag inser att jag inte varit så tydlig med HUR man beställer från mig, så här kommer lite mer info.

1. När du mejlar mig en beställning så får du ett svar på hur du betalar in till mitt bankgiro (jag kommer att ordna med fakturor inom kort men just nu fungerar det såhär).
2. När du betalat, och mejlat mig och informerat om det, så lägger jag ordern på lådan. Detta försöker jag göra inom två dagar efter ”betalat”-mejlet.
3. Du får ett mejl som säger: din order ligger på lådan. Så du vet att det är på väg. Dessa mejl skickar jag på kvällen samma dag som jag postat ordern. Det mejlet är en garanti på att din order skickats.

Alldeles snart kommer ni också att kunna köpa almanackan här i Loppis webbshop!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Andersson

    Hej! Jag undrar om du fortfarande tar specialbeställningar med personliga motiv/situationer och i så fall vad de brukar kosta. Temat är lite ”mammisarnas egentid på skidsemestern” dvs de där efterlängtade sekunderna i bastun med en 0,0% carlsberg innan bebisen vaknar, 4-åringen brummar hejdlöst med bilen med öppen dörr och barnen och deras kusiner springer ut och in så bastuns ”värme” mer kan liknas med kallförådets temperaturer