hejhejvardag

Skickad på tryck!

Det går inte supersnabbt alltid, men igår skickade jag i alla fall iväg den här till tryck! Iiiiih! Spännande!!!!

IMG_2547.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elisabeth

  Superfin, hade gärna köpt för dina illustrationer är fantastiska och igenkännande. Men jag hade önskat en som var gjord för alla familjemedlemmars olika aktiviteter istället? Kanske något att planera till nästa år?

 2. Emma

  Ja man får väl bara blunda för allt stök, varför städa när det blir lika stökigt på 5 min…. Egen tid på toa funkar bra om du har lyckats smuggla in vin och chips(: har försökt gå ut på resturang men slutar alltid i katastrof måste helt enkelt sänka listen och vara nöjd med det lilla jag får till. Får ju bara ångest när man ser alla perfekta bloggare så det var så kul att se din blogg som kändes äkta och får mig att skratta istället för må dåligt för allt som jag inte orkar. Men nu sover små trollen, vin i glaset och middag i ugnen livet är ju ganska bra ändå(: hoppas du får en bra helg

 3. Emma

  Så underbara bilder!! Vill ha de allihopa på väggen hemma. Har två täta barn som är födda precis som dina+ bor lååångt från familj,+ min man reser mycket i jobbet, så jag känner verkligen igen mig. Känns som om det är mig du har illustrerat(:

  1. hejhejvardag

   Å vad roligt att höra, tack!! Låter som att vi har det lite lika du och jag 🙂 Fast jag har inte en resande man, tack o lov… Hur gööör du?? Hoppas ni har en fin fredag! kram

 4. hejhejvardag

  Jag ska ta lite finare bilder så man verkligen ser hur den ser ut! Dessa är ju lite mörka och gula… Men det här trycket blev faktiskt så himla bra!