Vinnare och lite insta-tips – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Vinnare och lite insta-tips

Nu har jag lottat ut den som får almanackan. Alltså tack alla ni som ville vara med och tack för alla underbara kommentarer! Jag jobbar vidare på almanackan och hoppas jag ska ha en färdig inom en månad.

Den som vann var

Maria Bernhard

 

Hur jag lottade? Jag slumpade fram 5 nummer av 282 (som var antalet kommentarer på inlägget) och de fem siffrorna skrev jag ner på lappar och sedan fick Märta dra en av dem. Det blev nummer 3!

lottning

 

Och så tänkte jag passa på att tipsa om tio favoriter på instagram. Tänkte skriva “ögongodis” men det är ett ord som gör mig lite illamående. Får mig också att tänka på dansbandsskiva som hette “örongodis” och man bara euuuh, vad är det för nåt?? Dessa instagrammare däremot, de gör mig inte illamående. De gör mitt instagram lite snyggare, lite roligare, lite trevligare! Tack! <3

instatips1

@mari_strenghielm @anna_ahlund @marte_marieforsberg @sockertoppar @hemmalandet @inredningsdetaljer @willieandmillie @bonjourmadeleine @lisa_ling_art @foodbylinda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.