hejhejvardag

Tillbaka efter semestern!

semesterbildNu är jag tillbaka! Jag har saknat bloggandet och instagrammandet! Mest har jag saknat likes och fina kommentarer (bekräftelse-junkie 😉 ) och tecknar-tempot! Jag kom nästan lite av mig när jag inte behövde leverera bild varje vecka. Skönt att sätta igång igen!

Sammanfattning semester med två småttingar och en svinvarm sol:

Vad jag tänkte göra men aldrig gjorde:
Ta tag i lite business-idéer, teckna massor, göra fotoalbum från de senaste fem åren, läsa en massa böcker, dricka en massa rosé, sitta uppe sent och ha långa diskussioner med min fina sambo.

 Vad jag ändå gjorde:
Njöt, skrattade, kramades med mina underbara små korvar, svettades, glömde dricka vatten, träffade familj, var på en middag utan barn, läste en bok (vuxenbok, inkluderar vi barnböcker så hamnar jag väl på 1000), växlade fler ord än vanligt med den där stilige jag lever med, satt för länge i lekparker, badade, smorde in litervis med solkräm, sov alldeles för lite.

 

Om jag kommer tillbaka med ny energi? Haha nä inte det minsta. Nu ser jag fram emot att ladda batterierna i vardagen igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej 🙂 ville bara ta tillfället i akt att tacka dig. För en otroligt rolig blogg med en prickkänsla för igenkänningsfaktor utan dess like. Tack för humorn! Men främst, tack för att du påminner mig om att jag och mitt vardagslivskaos med sambo och två småttingar är helt normal, tack, alltså tack på riktigt! Det gör min vardag enklare faktiskt. Man glömmer bort sig ibland och börjar tro att alla instagramfoton med filterbilder på rena barn som alltid tvättar händerna är på riktigt. Så, än en gång, tack för dina illustrationer och ord!