hejhejvardag

En uppmaning innan semestern!

instabarn

När jag är extra känslig, vilket händer allt som oftast, blir mina öron jättestora och jag hör en massa åsikter om hur jag ska vara. En sak jag tänkt mycket på är hur man dels ska vara superengagerad och extremt närvarande medan det å andra sidan helst inte ska förändra livet alls från noll barn till ett barn. Man ska ut o äta, ha sina egna intressen, ha mycket ”tumanhandtid” med sin partner, göra karriär, inte offra en massa bara för det lilla faktum att man klämt ut en unge eller två!
Om man dessutom skulle få för sig att fotografera sina barn och ha den dåliga smak att dela med sig av bilderna, ja då är det bäst att man varnar alla! Se upp, jag har fotat det viktigaste i mitt liv, fy bubblan!!
För alla partybilder, naturbilder, outfits och selfies finns det ingen anledning att varna för, det är det här med barn, där går gränsen!!

Varför är det så?
Uppmanar härmed alla med bebisvarningar att ta bort dem! Det är inget att varken varna eller be om ursäkt för, så det så!!

sem

Och efter detta gnäll vill jag passa på att önska er en skön sommar! Hejhej vardag tar nu semester till 5 aug! Tack att ni följer, tack att ni tittar, tack att ni läser! Det här med bloggen/instagram har varit så himla mycket roligare och bättre än jag nånsin kunnat föreställa mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Åh va bra sagt! Och jag gillar din blogg och följer ditt instagramflöde, så klockrena illustrationer och texter