hejhejvardag

Forumhets. Eller häxjakt 2014.

forum

De allra flesta personer man kommer i kontakt med i livet verkar vara överens om att alla människor är olika. Den ena gillar köttbullar, den andra avskyr yoga, den tredje tycker att siffror är sjukt roligt…och så vidare. Ändå verkar det som att väldans många tror att alla bebisar är precis likadana.
Jag syftar främst på kommentarer jag läser på forum, Instagram och bloggar. Det regnar pekpinnar och förmaningar. Jovisst, det är många som i vänlig ton delar med sig av erfarenheter och kommer med tips och förslag, men alldeles för ofta förekommer det illvrål och utskällningar. Alldeles för många verkar drabbas av någon typ av road rage där bakom skärmen. Jag vet inte om det beror på att man går runt och bär på en massa ilska som måste ut, eller om man är extremt lättstött och tar det som kritik när någon inte gör eller tycker samma sak som dem. Eller är det tanklöshet? Oavsett anledning så får man faktiskt ta och tänka till några extra gånger. Det skadar inte att reflektera över vad man egentligen vill få fram med sitt inlägg och hur man bäst får fram det man vill ha sagt. Ibland kan man också bara hålla tyst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.