EEUUH BRÖST! – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

EEUUH BRÖST!

bröst

Tänk att man varje dag ser halvnakna (eller helnakna) kvinnor i reklamannonser, tidningar, dokusåpor, filmer och tv-serier utan att det verkar vara särskilt många som tycker det är äckligt eller konstigt. Men sitter du på ett fik, kanske precis bredvid den där som läser en tidning med en reklamannons för sommarens bikini, och får för dig att ge ditt barn föda i form av bröstmjölk, ja då är måttet rågat! Inte vill jag se ett (oretuscherat) bröst, eller ens en liten del av ett bröst, när jag sitter och dricker mitt kaffe! Skäms på sig.

Som en kurskollega så fint påpekade för några år sedan: man kan ju faktiskt gå in på toaletten om man måste amma när man är ute och äter.
Självklart. In i bajslukten med er, hemska morsor!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Den här bilden var ju helt underbar! Den skulle jag vilja ha upptryckt på en skylt jag kan ställa bredvid mig varje gång jag ammar offentligt.

 2. Josefine

  Ja tänk så galen världen är:/ Jag har nog suttit både på det ena o andra stället, in public och in privacy- vad som passat både mig o bebis i alla olika faser helt enkelt. Inte vad som passat omvärlden alltså;)

 3. Lena

  Hm, det har nog hänt att man har ammat på toa, men då var det nog inte frivilligt ☺️ (det här med egentid…)

 4. Lisa

  Och så smidigt sen, man kan både kissa själv samt potträna sitt barn om hen skulle få för sig att bli nödig i samband med amning 🙂

  1. Dinak

   Man blir ju inte älskad av alla i toakön utanför när man ockuperat toaletten i tjugo minuter (minst). Svårt att vara till lags som mamma…