hejhejvardag

TRENDSPAN VÅR 2014

trendspan2014I vår klär jag mig helst i tröjor vända ut och in. Kombineras med fördel med ett par lätt urtvättade tajts med några fläckar av olika ursprung på.
Håret slängs upp i en knut i början av veckan och får sedan sitta där tills den trillar ner tre dagar senare (fördelen med tredagarsknuten är att den är ganska intakt även då den trillat ner, så då är det bara att slänga upp den igen).
Om du ska vara riktigt het i vår så ska du sikta in dig på en väldigt kort och gles lugg, småhår utspridda över hela huvudet och gärna lite halvlånga polisonger som ligger längsmed kinden eller står rakt ut. Luggen blir extra tydlig om du ökar på flikarna från pannan och uppåt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Clara

  He, he, jag tänker att det spara pengar för då slipper jag klippa lugg hos frisören. Hög igenkänningsfaktor!!

  1. hejhejvardag

   Eller hur? Mycket bra sätt att spara!:)
   Men egentligen borde Maja få mina frisörpengar eftersom hon ser till att mina kluvna toppar rensas bort. Visserligen hela vägen in till rötterna men men…