hejhejvardag

TIPS FRÅN EN ANNAN GENERATION

skriktips

Man märker ganska tydligt hur det går trender även inom omhändertagandet av barn. Något som var regel när våra föräldrar fick oss är big no no nu.  Det leder till en del tips som man kan ha aningen svårt att ta till sig. En klassiker är det här med amning. Förr gick man efter klocka och det var var fjärde timme som gällde, varken mer eller mindre. Nu säger man att man vid minsta tecken på att barnet vill amma ska slänga fram ett bröst. Krock! Har ni hört: ”Nämen tror du verkligen hon är hungrig igen??” någon gång?

Och även om det ibland är så irriterande så det kliar, så kan man ju förstå. Tänk om jag får barnbarn en vacker dag och de ska läggas ner på mage och sova. Jag kommer att tänka ”NEJ det är fel!” och säkert att ifrågasätta och undra, irriterande många gånger.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.