hejhejvardag

VILKEN SHOW!

Om någon hade filmat mig i smyg om dagarna så skulle den personen få se en riktig show! Danser med ett ben i byxorna och tandborsten i hand. Sånger med rim man aldrig kunnat tänka sig. Överraskande tonarter och akrobatik. Ja jag kan säga att jag är säker på att ingen filmar mig, för om så vore fallet så skulle jag fått både skivkontrakt och en världsturné vid det här laget. Johoo då. Jag är smått fantastiskt. Faktiskt.

dancingqueen1

dancingqueen2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monica

  Tack, ett mycket skönt Gapskratt! Efter tre barn och inget sångkontrakt, försöker jag nu utomhus med barnbarnen.
  Inget kontrakt nu heller, funderar på om det är något fel på reportoaren – för det kan absolut inte vara rösten eller framträdandet (enligt mig själv…typ)

 2. Mandan

  Tänker direkt på bLINka LILLA stjÄÄRNa DÄR 🙂 När vi skulle ha en såndär mysig mamma-bebis stund som de hade på filmen.

 3. Sara

  Skrattar högt för mig själv och tänker så alla föreställningar jag bjuder Olle på. Sjunger ju aldrig annars men har hört att bebisen tycker att mammas röst är den allra vackraste så det gäller att passa på