JAMEN ÖS PÅ!! HON ÄR JU BARA GRAVID! – hejhejvardag
hejhejvardag

hejhejvardag

Annons

JAMEN ÖS PÅ!! HON ÄR JU BARA GRAVID!

Man är gravid. Kroppen förändras. Magen blir större, och brösten, och rumpan, och låren, och vaderna, fötterna, kinderna, armarna…Aaaaaah! Vem är den där Heffaklumpen i spegeln??

Eftersom det bara är roligt att bli tjock precis överallt, så är det ju också bara roligt att bli kallad tjockis eller knubbis eller andra fettiga smeknamn. Ja kom igen, dra gärna skämt på hennes bekostnad, skratta högt åt Barbapappas long-lost cousin! Hon är ju bara gravid!

Och om det rådde några tveksamheter: självklart är det helt OK för precis
v e m  s o m  h e l s t  att ta på magen! Varsågod, min mage är din mage!

Ps: om någon har en riktigt ruskig förlossningshistoria så berätta den helst någonstans kring gravidvecka 37! Details please!!

gravid

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hejhejvardag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Håkan

  Förstår. Båda gångerna min fru var gravid var det lika på alla sätt du beskriver. Dessutom var det fan ALDRIG någon som reste sig på tuben/bussen, ens när hon var sö-MÄLL-gravid på slutet! Jo, förresten, de få gånger det inträffade så var det ofta unga invandrargrabbar som reste sig. Jobbigt att ovanpå allt det andra också behöva kämpa i uppförsbacke mot alla idioter. Men det slutar inte efter förlossningen. När vi stod i hissen på Karolinska på väg hem efter att tvillingarna fötts mötte vi en dam som såg vår situation (en 1,5-åring och två nyfödda) och snäste “Ja det DÄR var verkligen DÅLIGT planerat!!” Man baxnar. 😛

 2. Christian

  Hej
  Jag vet inte om du kollat statistiken men om du gjort det kanske du ställer dig lite frågande till varför du fått en del konstiga träffar från Sri Lanka och Indien. Jag är ute och reser en liten sväng och Fia länkade till din blogg på facebook. Eftersom vi inte haft någon kontakt på 7-8 år eller vad det är så var jag lite nyfiken på vad du sysslar med nuförtiden. Du är riktigt duktig fast det visste jag väl redan.

  Grattis till familj och barn.

  Ta hand om dig

  Kram

  Christian

  1. hejhejvardag

   Hej!
   Ja det är lite kul med statistiken, man undrar vem som kollar från olika håll i världen! Tack för fina kommentarer!
   Låter härligt att vara ute och resa. Du kan väl skicka hem lite sol och värme, den börjar behövas här nu… 🙂
   Ha det så bra!
   Kram

Annons