hejhejvardag

LÖRDAG, FÖRR OCH NU.

lördagSaker och ting har förändrats en del på några år… Fast mysigt är det ändå, på ett annat sätt bara. När man, efter att ha dreglat på soffan lite för länge, släpar sig genom lägenheten, passerar hallen och får syn på de där små skorna, storlek 24, som står där redo att möta sanden i sandlådan eller frosten på gräset, alldeles för tidigt på morgonen en söndag… Sådana supersmå skor, jag vill bara pussa dem! Faktiskt.

Fast jag låter bli. Jag har hört en del om sandlådor.

Hej på er, och tack för en fin premiärvecka! Vi ses på tisdag!

skor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hejhejvardag

  Hej Tanya! Så kul att du hittat hit!! Och tack för alla fina kommentarer!
  Grattis till dig, vad härligt med en liten pojk!! Ja visst går tiden ruskigt fort?!
  Är du kvar på skolan (när du inte är ledig)?
  Stor kram!
  Louise

  1. Tanya

   Tack Louise! Nej, det blir en ny utmaning för mig nästa år…och jag ser fram emot något nytt =) Utmaningen just nu är att springa efter min son som blixtsnabbt kryper från ett rum till ett annat …och på vägen hittar alla kablar… eller dra sig upp mot möbler :-O Dags att barnsäkra huset!
   Stor kram
   T x

 2. Tanya

  Lovely Louise!
  Det har varit läääänge sedan. Jag har alltid undrat hur allt har gått för dig sedan Kvarnholmen. Nu ser jag att du har händerna fulla som tvåbarnsmamma… grattis!

  Det är kul att få följa din vardag och jag verkligen gillar dina roliga och klockrena illustrationer av moderskapet. Själv är jag mammaledig just nu med min son som har just fyllt 9 månader…herregud vad tiden går fort! Jag känner igen många av de teman i dina illustrationer 😉

  Ser fram emot nästa illustrationerna!
  Kram
  Tanya

 3. Lisa

  Ja, precis så är det faktiskt! Jag och maken vågade oss på varsitt glas rött i fredags kväll. Resultatet blev tyvärr bara rejäl huvudvärk när barnen vaknade innan sju på lördag morgon. Är det fel att längta till man är 50+ och de är utflugna?