hejhejvardag

JOBB VS HEMMA.

Ja, jag vet. Jag vet att han är helt slut efter att ha släpat sig upp i svinottan för att kunna sluta tidigare och komma hem till sina barn (och sin sambo förstås fast hon får stå inom parentes). Jag vet att han har två barn skrikande/skrattande/lekande/bluddrande/gurglande i varje öra. Jag vet att han inte vill prata överhuvudtaget på ett bra tag. Men jag kan inte låta bli! EN VUXEN MÄNNISKA! HEJ!!! Nu ska vi prrrrrata!!!!!

jobbvshemmaFör större version – klicka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. iashemlis

    hahahha… Men jag DÖÖÖÖÖÖR… så klockrent.. Kommer ihåg när jag nästan skrek ”PRATAAAA MED MIG” när Juniors pappa kom hem… Hur jag ville att han skulle prata om ”värdsliga problem” med mig.. O han var ju så LAGOM intresserad.