hejhejvardag

Premiär!

Då var det dags. Nu börjas det. Nu startar den. Min blogg: Hejhej Vardag!

ballooooons

VAD?
En illustrationsblogg. Jag tecknar min vardag och publicerar nya illustrationer en till två gånger i veckan. Fokus på illustrationer, inte så mycket text. Sådan är planen.
Min vardag handlar om mig och mina barn och min sambo och om mina vänner. Typ.

VEM?
Louise. Just nu är jag mamma på heltid. Pseudotvillingarna, Märta och Maja, är 19 respektive 6 månader. Och så är jag sambo också. Och dotter och syster och kompis. Och 32 år gammal.

Skulle nog ha valt en annan färg på tröjan till presentationsbilden…

HUR?
Som sagt, illustrationer från min vardag. Publicerade ca en till två gånger i veckan. Jag tror att TISDAGAR får bli den dag mina bilder läggs upp. Tisdagar är ju en så meningslös dag, ett veckans mellanbarn, i en familj med sju barn! Inte tung måndag, inte lill-lördag, inte ”snart helg”, och absolut inte ”helg”! Stackars tisdag. Min hyllning till dig, TISDAG, blir att du är min illustrationsdag!

Fast premiärveckan innehåller en illustration om dagen, till och med lördag! Hurra!!

FÖR VEM?
Vem som helst får läsa min blogg såklart. Kanske känner man sig mest träffad om man är småbarnsförälder. Eller har varit. Eller så är man intresserad av illustrationer. Välkommen är du i alla fall, vem du nu är!

Så. Nu ska jag inte skriva mer. Det skulle ju vara mer illustration, mindre text.

Här är premiärbilden. Imorrn kommer en ny.

MULTITASKING: Detta liv har fått mig att bli mästare på det.

multi2

Ses imorrn!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Ramström

    Hejsan, Jag är 58 år och har fyra vuxna pojkar. Det här va så kul och igenkännande att följa. Hur trött och ledsen och le på allt man kunde vara men ändå när jag tänker tillbaka så är det den bästa tiden i mitt liv. Du illustrerar så himla träffsäkert härligt. Njut så mycket du kan :).
    Eva

    1. hejhejvardag

      Hej Eva! Så roligt att du hittat till min blogg! Blir så glad för dina kommentarer!
      Wow fyra pojkar! Då hade du fullt upp 🙂 Imponerande!
      Ja denna tid är verkligen speciell, intensiv och alldeles underbar, om än lite jobbig mellan varven… Ska njuta så ofta jag kan 🙂
      Louise

  2. Syster Erika

    Bilden fick mig att tänka på när jag var magsjuk en gång. Jag stod och kräktes på toaletten medan Lucy stod brevid (1,5 år) och klappade händerna och ropade: Bravo mamma,bravo! Det skulle nog bli en obehaglig illustration.

  3. Syster Erika

    Jaha, nu är det så att jag är född på en ”meningslös” tisdag och är mellanbarn men jag förlåter dig för de orden…. Vilka välgjorda och superroliga illustrationer. Vad roligt att kunna se dem direkt på din blogg, ska bli spännande att följa med i din vardag genom illustrationerna.

    1. hejhejvardag

      Ja Märta har precis insett hur kul det är att slänga papper i toaletten, och det spelar ingen roll om det sitter nån där redan, det är nästan bara roligare då..