Hannas Bageri

Vår midsommarafton

IMG_1439Hej alla glada, 

Hoppas ni hade en jättemysig dag igår! Här i Edinburgh blev det tyvärr inte så mycket firande och det kändes verkligen tråkigt att vi inte kunde vara i Sverige igår. Jag älskar ju midsommar. Något som verkligen var fint arrangerat här däremot var det svenska cafet som anordnade midsommarfirande med dans kring midsommarstången, lekar, band midsommarkransar m.m. så vi gick dit en liten stund. Efter en stund var vi dock så frusna och det blåste så mycket så vi fick ta oss hemåt istället. Viktor hade dessutom match idag tidigt så det fick bli en tidig kväll för oss.

Ja kanske inte det mest traditionella midsommarfirandet men det är ju lite svårt att få till när man bor utomlands så här. Vi fick iallafall se en midsommarstång 😉 Nu blir det en sväng i stan!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.