Hannas Bageri

Slappsöndag

DSC_1263 DSC_1284

Idag har vi haft en riktig slappsöndag. Vi tog en lång sovmorgon, åt lite frukost och sen gav vi oss ut i parken som ligger här där vi bor och njöt av det fina vädret med en lång promenad. Det har varit riktig högsommarvärme idag! Hur skönt som helst och på hemvägen stanna vi till och tog en kaffe på ett nytt ställe som vi hittat och gillar väldigt mycket, Cafe Noir. Rekommenderas! 🙂

Det är så skönt att vara hemma nu i några dagar och vara tillbaka lite i gamla rutiner igen. Hur härligt det än är med semester mår jag alltid bra med lite rutiner även om det nu inte blir mer än för bara någon vecka till. Edinburgh är också fantastiskt i denna årstid och överallt är det folkliv och något som händer.

Nu blir det lite middag och sen en lugn kväll framför lite serier. Nästa vecka ska jag lägga upp mycket tips inför midsommar 🙂

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.