Hannas Bageri

Hemma i Edinburgh

DSC_0744

Hallå på er!

Nu är vi tillbaka hemma i Edinburgh igen! Vi kom hit i torsdags eftermiddag igen. Våra veckor i Sverige bara rusade förbi och vips så var Viktors semester slut för den här gången. Det har gått så fort men vi har också haft några riktigt fina veckor i Sverige! Hunnit med så mycket och framförallt massor av firande i olika slag som ni vet. Vädret var inte det bästa men första veckan vi fick i stugan var magisk. Det är jag tacksam för att vi fick! 🙂

Så nu är det tillbaka till vardagen igen i knappt ett par veckor innan jag faktiskt åker tillbaka till Sverige igen för att njuta av sommaren där. Viktor kommer vara borta så mycket nu kommande tid så då passar det perfekt att jag kan vara lite i Sverige samtidigt. Det blir dock så konstigt i mitt huvud när Viktor alltid har så tidig semester. När hans tar slut som nu känns det nästan som att sommaren är över när den i praktiken inte mer än hunnit börja. Och svenska sommaren vill man ju uppleva så mycket som möjligt av så jag flyger tillbaka om några veckor igen. Önska bara att han också kunde göra det men det går ju inte riktigt..

Nu ska jag göra mig iordning för en dag ute. Edinburgh bjuder på sol och sommarvärme idag så det gäller att passa på! 😉

Kram på er, ha en fortsatt fin lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.