Hannas Bageri

Födelsedagsfirande del 1

DSC_0381 DSC_0384 DSC_0409 DSC_0411 _DSC0535 _DSC0589 _DSC0590

Hej hej i stugorna!

Nu är det tyst och tomt här i stugan. Mamma, pappa och Martin åkte hem i förmiddags så nu är det bara jag och Viktor kvar. Vi ska stanna här i några dagar till och åker ner till Malmö senare nästa vecka. Vi vill passa på att vara här så mycket som det bara går nu. Inte så ofta vi kan vara här båda samtidigt. Kändes dock lite vemodigt när de åkte hem idag eftersom man inte vill att veckan skulle ta slut. Det är inte många dagar per år vi har möjlighet att vara här uppe tillsammans och just därför blir det så extra värdefullt när vi väl kan vara det.

Men vilken otrolig mysig vecka vi haft tillsammans allihopa i vårt paradis! .Och sån himla tur med vädret i år igen och igår firade vi mamma som fyller 50 i övermorgon. Vi börjar med del 1 här för jag har inte lyckats få över bilderna från kvällen ännu. Batteriet på kameran tog slut och jag har missat att ta med mig en adapter till laddaren så jag måste åka och köpa en imorgon (suck). Men men här kommer i varje fall bilderna från vår morgon och dag! En helt fantastisk dag med 27 grader i skuggan som börja med att vi duka upp en våffelfrukost utomhus innan vi alla gick in och sjöng för mamma. Sen blev det kaffe och våfflor i massor med sylt och grädde och det var sååå gott! Att sitta utomhus och äta frukost i högsommarvärme just denna dag vi skulle fira mamma kändes nästan för bra för att vara sant. I denna tid kan det lika gärna vara 10 grader och regn så därför kändes det extra kul att vi fick så bra väder. Planen var sen att ta en tur med båten efter lunch men tyvärr så började det blåsa en del så vi bestämde oss för att packa en väska med fika och ta oss ner till sjön för en fika där istället samtidigt som killarna tog årets första dopp. Inte helt fel det heller. Denna dagen mådde jag också mycket bättre jämfört med fredagen. Då var jag ganska så hängig faktiskt och var rädd att jag höll på att bli riktigt risig men efter en natts sömn kände mig betydligt bättre som tur var. Vågade dock inte bada, det kändes lite dumt att riskera något när jag fortfarande var förkyld. Efter badet gick vi upp och började så sakta förbereda middagen.. Mer om det senare! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.