Hannas Bageri

Säsongsavslutning

DSC_0135DSC_0153DSC_0177DSC_0202

Hallå på er!

Det är semester!! Nu är vi så gott som redo att åka mot flygplatsen och Sverige om bara ett par timmar. Allt är i stort sett packat och klart, bara det lilla sista som ska fixas sen så är vi helt klara! Det ska bli så skönt att få lite semester tillsammans nu, det förtjänar vi tycker jag men jag fortsätter såklart som vanligt här 🙂

Igår var jag i Glasgow och på Celtic Park för att titta på när Hearts hade sin sista match för säsongen mot Celtic. Och vilken inramning! Det var även Celtics sista match för säsongen och det var redan klart att de vunnit ligan så det var ett enda stort firande för dem. Hela arenan var packad och det var ett sånt tryck. Det häftigaste jag upplevt i fotbollsväg och det kändes såklart extra speciellt att Viktor fick spela mot sitt gamla lag. Riktigt roligt!! 🙂

Nu ska jag slänga i mig en hamburgare och fortsätta fixa det sista!

Kram på er, vi hörs ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.