Hannas Bageri

Fettisdag och födelsedagsfirande

DSC_1933

Jag och bror min som vi ska fira ikväll ♥

Hej på er!

Nu är jag på plats i Malmö igen som inte bjuder på något vidare väder. Blåsigt och regnigt men jag trotsade vädret i förmiddags och tog mig in till stan för att fixa några ärenden. När jag kom tillbaka var det semlor serverat här och det är ju ett måste när det är Fettisdagen. Har ni ätit några semlor ännu? 🙂 Jag hann dessvärre inte baka några egna i år så det fick bli köpta från ett konditori istället men de var riktigt goda! Luftig och fluffig kardemummabulle med mycket mandelmassa. Precis så som det ska vara, inget snålande 😉 Dock saknade jag lite vanilj i grädden om jag får vara riktigt kritisk men annars supergoda!

Nu ska jag faktiskt lägga mig och ta en kort powernap, sov inte så mycket inatt, innan det är dags att börja göra sig iordning för kvällen när vi ska ut o äta och fira min bror som fyllde år igår! 🙂

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.