Hannas Bageri

Sjukstuga

DSC_8642Hej på er!

Är jätteledsen att jag inte skrivit här på några dagar nu men jag har haft några mindre roliga dagar bakom mig. Har drabbats av en inflammation på balansnerven vilket betyder att jag har problem med yrsel, tappat stor del av min balans och har väldiga problem att gå själv. För ett par dagar sedan vaknade jag av världens yrselattack, precis som att jag åkte en karusell och kunde inte ta mig upp från sängen, mått illa och spytt.. Sedan dess har jag varit sängliggandes i endast en enda ställning i ett kolsvart rum, det enda som gjort att jag inte mått för illa och haft yrseln i schack. Så fort jag rört huvudet minsta lilla har det börjat gunga igen.

Idag är första dagen då jag vart så pass bra så jag orkade ta mig till läkaren där jag fick konstaterat att jag har en inflammation i balansnerven. Illamåendet och yrseln är mycket bättre nu men jag har väldiga svårigheter med att gå och koncentrera mig. Det är så himla typiskt att detta skulle hända just precis nu när jag hade massor att hinna med i skolan som fått läggas på is, hade nya recept som skulle läggas upp här som tips till nyår och sist men inte minst så är tanken att jag ska åka till Sverige imorgon. Viktor åker först på nyårsafton då han har match imorgon så därför har vi bokat separata biljetter men frågan är nu om jag klarar av att ta mig till Sverige ensam. Illamåendet känner jag inte är det stora problemet, det är mest om jag ska klara av att gå och undvika att få en ny yrselattack. Vill dock så gärna kunna ta mig hemåt så jag hoppas vi ska komma på någon bra lösning så vi får vår veckas semester hemma i Sverige. Vi har ju massor av kul inplanerat!

Jag har förstått att det kan ta lite tid att bli bra från det här så om det blir lite glest med recept här nu vet ni varför. Jag har inte glömt bort er, snarare tvärtom tänkt på allt jag missat att dela med mig av men nu ska jag försöka se till att bli först och främst tillräckligt bra för att kunna ta hand om mig själv. Har massor med bra övningar jag ska göra för att få upp min balans igen!

Var rädda om er & ta hand om er så hörs vi snart igen!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. hannasbageri

      Usch då vet du verkligen hur det är. Hoppas på att det ska släppa om inte allt för lång tid. Kram & gott nytt år! 🙂