Hannas Bageri

Julkalender

 Hej hej sista november!

Tänk att det imorgon är 1a december. Mysigaste månaden på hela året. Jag längtar inte bara efter all god mat, julmarknader, pynt, tända ljus, julgran m.m. utan även julkalendern! Trots att jag och Viktor är vuxna och inte har några barn brukar vi titta på årets julkalender, eller iallafall ge dem ett försök och i år verkar den riktigt lovande. De senaste åren tycker jag däremot de varit sisådär, inte alls lika bra som de man såg när man var liten som mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös t.ex. Kan kanske också bero på att jag var liten och hade en annan uppfattning då men det känns ändå som de senaste julkalendrarna inte haft samma juliga stämning som de tidigare. Hoppas på att årets blir riktigt bra 🙂

DSC_8546

Jag har förresten fått en egen julkalender av Viktor i år också. Han brukar köpa en chokladkalender till mig varje år och i år fick jag en riktigt fin variant från Hotel Chocolat. Lyxigt att få äta en bit fin choklad varje dag! Har dock haft den ståendes och väntande på mig här nu i ca 3 veckor så jag har verkligen fått kämpa emot för att inte smygöppna en lucka.

DSC_8558

Nu ska jag iväg till frisören och förhoppningsvis få ordning på utväxten. Sen väntar hemmamatch igen mot Rangers. En av årets toppmatcher så det ska bli riktigt kul!

Ha en fortsatt fin onsdag!!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.