Hannas Bageri

Längtar efter att julbaka

DSC_3643 DSC_3414 DSC_3738 DSC_5223Hej på er!

Hoppas ni har en fin torsdag så här långt. Jag har suttit och planerat lite över kommande bakning och slogs helt plötsligt av att det är inte så himla lång tid innan vi går in i den perioden då det är som allra roligast att baka enligt mig. Julen såklart! :)) Förutom att jag älskar julen och hela december så är det så mysigt att baka julgodis och julkakor till julmusik (det är ett måste när jag bakar under julen att ha julmusik på!). Finns inget bättre och mysigare och när jag kom och tänka på detta idag fick jag en sådan längtan efter att få börja baka lussebullar, pepparkakor, chokladtryfflar, fudge m.m. Jag försöker tänka att jag tycker ju om hösten också så jag ska inte ska längta för mycket utan njuta av denna stund på året också men ändå kan jag inte låta bli att längta liiiite.

Är det bara jag som längtar eller kan ni känna precis som jag? Får se hur länge till jag kan hålla mig. Ska försöka hålla mig en månad till iallafall! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.