Hannas Bageri

25 liter jordgubbar

471 IMG_5196

God kväll,

Har nyss kommit hem efter att ha varit iväg med Viktors familj och plockat en himla massa jordgubbar. Jag fick ihop 25 liter som jag precis rensat och slängt in i frysen. Tog sin lilla tid när de var så mycket men de var de värt när man fick så många fina jordgubbar! Perfekt för mig att ha på lager nu till dels mina smoothies som jag dricker varje morgon men framförallt bakningen. Kan jag baka massor med jordgubbar även i höst också, snacka om lyx! 🙂

Nu i eftermiddag har jag äntligen fått tillbaka min hörsel igen också på ena örat utan att jag gjort någonting, jättekonstigt efter att inte ha hört på två dagar. Vet inte riktigt vad de var som gjorde att de släppte men jätteskönt är det i varje fall att höra ordentligt igen.

Nu är det dags för mig att hoppa i säng, Hoppas ni också haft en bra toppentisdag!

Kramar, godnatt 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.