Hannas Bageri

American cheesecake

DSC_6528 DSC_6529

Hej nya vecka,

Hoppas du mår bra och att din vecka börjat på bästa sätt! Kan tänka mig att många gått på sommarledighet nu? 🙂 Min har börjat bra med undantag att jag vaknade upp med att jag inte hörde någonting på höger öra. Fruktansvärt irriterande och de kom så plötsligt. Kände att jag började få lite lätt lock precis innan jag skulle gå och lägga mig igår kväll och när jag vaknade var de helt stopp, hörde absolut ingenting och gör de fortfarande inte. Misstänker att det kan vara en vaxpropp men jag har aldrig tidigare haft det så jag vet inte riktigt om de är de eller något annat. Har provat med revaxör men de hjälpte inte så får göra ett nytt försök imorgon om de inte släpper under dagen. Har ni några bra tips på hur jag kan få det att släppa får ni jättegärna dela med er av det.

Igår kväll hade jag däremot en jättetrevlig kväll inne i stan med några vänner. Mötte först upp min vän Agneta på café Pronto på Lilla torg i Malmö som är kända för deras American cheesecakes. De är otroligt goda men bitarna man får är inga små bitar direkt och räcker gott och väl till två personer så vi delade på en bit klassisk cheesecake toppad med björnbär, jordgubbar och hyvlad vit choklad. Supergott! Lite senare på kvällen mötte vi upp några fler vänner och satte oss på en restaurang precis bredvid för att titta på Ungern-Belgien som spelade. Underbara sommarkvällar och de bästa av allt är nästan ljuset, att de inte är kolsvart vid midnatt.

Nu har jag lite jobb att ta tag i,

kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.