Hannas Bageri

Tips inför mors dag

Hej hej i stugorna,

Härligt med lördag! Nu är ja är nästan klar med allt skolarbete, kommer förmodligen bli klar över dagen idag så de känns jätteskönt att jag lyckades hålla mig till min tidsplan att bli klar till när Viktor skulle få semester vilket är imorgon. Ska alldeles strax iväg o köra ett pass på gymmet och sen fortsätter jag att tvätta och packa lite här hemma idag också så vi slipper göra allt i sista sekund imorgon. Och apropå imorgon så är de ju inte vilken söndag som helst utan även mors dag! Att baka något till sin mamma är väl en perfekt present och något jag tror alla mammor skulle uppskatta så jag tänkte tipsa er om några passande recept här nedan, klicka på länkarna för att komma till recepten:

DSC_31131-1024x683

Rosa dammsugare

DSC_1586-1024x683Jordgubbsbiskvier

DSC_8150Hallon & passionsfruktstårta

Önskar er en underbar lördag!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.