Hannas Bageri

Botaniska trädgården

P1020299 P1020295 P1020293 P1020292 P1020289

Hej vänner!

De senaste dagarna har ju inte varit annat än magiska. Är fortfarande nästan överväldigad över vilket väder vi har haft och verkar få ha några dagar till. Tänk om hela sommaren kan bli så här fin. Håller alla tummar för att vi får en riktigt varm o härlig sommar i år!!

Har ni sett så vackra bilder här ovan. Tog dem igår då vi var i Botaniska trädgården en sväng. De är ju nu de är som vackrast ute när de blommor som mest. Kan inte få nog av sådana här bilder.

Idag har jag haft min mamma och moster med familj på besök. Vi har haft en heldag tillsammans, först en brunch här hemma i förmiddags och sedan har vi varit och sett Lyngby vinna och gjort sig klara för Superligan nästa säsong! Så himla roligt och ett underbart avslut på denna fantastiska helg ♥ 

Nu ska jag slänga mig i soffan och ha en lugn söndagkväll.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.