Hannas Bageri

Aprilskämt

DSC_4773Hej på er!

Ni har väl inte missat att de är 1a april imorgon? Varning varning säger jag bara så ni inte råkar ut för något! Viktor får nog gå på helspänn imorgon för man vet aldrig vad jag hittar på 1a april hehe. Jag brukar alltid hitta på något roligt enligt mig själv och när jag var yngre var det alltid min familj som råkade ut för saker. Jag har bl.a. bytt plats på mjölken och yoghurten, ställt om klockorna i huset, gömt undan tallrikar och bestick, bjudit på vaniljsockerbullar som var fyllda med salt istället för vanilj m.m. De sista kanske lite väl elakt men jag tycker de är så kul att få göra något skoj denna dag. Vi får se om jag har något i tankarna till imorgon 😉

Brukar ni göra något aprilskämt, har ni något bra tips?

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.