Hannas Bageri

Vita rosor

DSC_4770 DSC_4772

Hej hopp!

Idag är alla vårkänslor som bortblåsta. Regnet öser ner, de är grått ute och jag har suttit med redovisning hela dagen.. Snaaark! Ingen superrolig start på vardagen efter påskhelgen men även mindre roliga grejer måste ju göras. Sitter däremot och har utsikt över min vackra bukett med vita rosor som jag fick av Viktor igår när han kom hem från sin träning. Jag har bara varit borta i fem dagar men så kliver han innanför dörren med denna vackra bukett till mig för han är så glad att jag är hemma igen. Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna denna fantastiska man, borde varit jag som kom hem med något istället för han men här blev de tvärtom.. ♥ 

Nu blir de en sväng till gymmet!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.