Hannas Bageri

Rabarber

DSC_3826

Hej!

Nu när rabarber säsongen är här har jag fått en del önskemål om recept med just rabarber. Självklart ska ni få det och jag har lite på g och ska försöka få upp ett av recepten redan nu i helgen! Jag tycker rabarber är så vansinnigt gott att ha till de mesta. I bullar, småkakor, efterrätter, pajer, saft eller varför inte bara äta som de är med lite socker. Finns mycket gott man kan göra med denna grönsak 🙂

Här i Heerenveen har solen äntligen kikat fram efter en vecka med regn och rusk. Tror till och med att det är så varmt att jag kan sitta på balkongen och läsa lite innan det är dags för mig att bege mig till frisören. Ska äntligen bli av med min hemska utväxt som jag väntat lite för länge med att fixa men vad är det man säger, bättre sent än aldrig? 😉

Stor kram, önskar dig en fin helg 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.