Hannas Bageri

Förberedelser

DSC_3238

Nu närmar sig verkligen semestern för vår del! Beroende på hur det går för killarna i kommande två matcher åker vi hem till Sverige antingen på måndag eller måndagen därpå!! 🙂 Min semester börjar dock inte helt förrän om 2 veckor då jag har min sista tenta men jag räknar halvt med semester också när vi åker hem!

Ganska mycket och tänka på nu som ska med till Sverige då vi ska vara borta ett tag. Kläder m.m. till kommande bröllop i Finland, Italien, vardagsgrejer till sommarstugan och sist men inte minst mina bakgrejer. Har börjat lite smått att försöka organisera ihop en liten lista på allt som ska med annars är stor risk att vi missar något.

Nu är det dags för middag och sen ska vi bänka oss framför tvn och Eurovision. Håller alla tummar för att Måns går vidare. Vore väl väldigt konstigt om han inte gör det eller vad säger ni? 😉

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.