Hannas Bageri

Tårtbotten

DSC_8027

Här har ni min tårtbotten som jag använde mig av när jag gjorde min senaste påsktårta! Är det något som jag verkligen inte tycker att man ska fuska med när det kommer till bakning så är det att köpa en färdig tårtbotten. Har man möjlighet och tid är det tusen gånger godare att göra sin egna och dessutom vet du vad du stoppar i dig när du äter tårtan då de färdiga tårtbottnarna innehåller alldeles för mycket tillsatser. Detta bara för att de ska ha lång hållbarhet.

Det som också är bra med hemmagjorda tårtbottnar är att de går utmärkt att frysa in för att sedan plocka fram när de är dags att användas. På så sätt är de jättesmidigt att förbereda och behöver inte vara allt för krävande 🙂

Receptet på denna tårtbottnen är helt perfekt! God smak, bra luftighet och sjunker inte ihop när man plockar ut den ur ugnen vilket många mjuka kakor har en tendens till att göra. För att komma till receptet klickar ni här

Kram ha en fin tisdagskväll! ♥ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.