Men f*n så värt de – hannahelmersson
hannahelmersson

hannahelmersson

Annons

Men f*n så värt de

Samtal med sjukhuset. Vi räknar ner dagar nu , de är snart dags att boka datumet till att ta bort ställningen . Jag grät av lycka i telefonen .Kommer vara så lycklig för Mejas skull när ställningen försvinner . En huvudoperation till , då dom måste gå in och ta bort den . Men f*n va värt de kommer att vara .

Att få de där samtalet , att höra i örat . Hanna ni ska bara veta hur fantasiska ni är .
Jag känner mig så pepp på livet och framtiden . Även fast de blev som ett bottenskrap igår så byggde jag upp mig själv igen . Ställde mig stadigare än någonsin .
Ingen ska någonsin få ha makt över mina val i livet. Jag kommer att satsa och göra de jag vill . Ingen ska hålla tillbaka de och jag kommer hålla hårt i dom som puschat och puschar mig !

Vill tacka alla fantaiska människor runt mig som stöttar och för alla underbara följare som skickar meddelande och skriver så fina saker. De sätter sig i hjärtat och jag inser va jag är värd att ha .
Tänk när Meja förstår lite mer och man kan ha en riktigt dialog , då ska hon få höra tusen gånger om hur många fina människor hon har runt sig som hejar och har henne som idol .
kommer vara evigt tacksam för alltid .

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannahelmersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons