Göteborgsmamman

Vad sägs om att ses?

Hej på er!

Vi har äntligen lyckats installera oss hemma hos Fredricks föräldrar och jag har precis slängt ut barnen på altanen och gjort en kopp kaffe till mig själv – det tycker jag att jag var värd efter den här dagen. Och nej, jag har väl inte riktigt slängt ut barnen. Mer kastat – som boule ungefär. Kanske ska säga att jag skojar så ingen av er ringer någon myndighet, hehe .. Julia ligger på en gosig filt och blickar ut över storasyster som springer runt med ett kex i munnen. Hon har dessutom hittat en boll som kastas hej vilt fram och tillbaka. Jag njuter och älskar att de kan sysselsätta sig själva under tiden jag hämtar andan lite 🙂

Vad har ni gjort för skoj idag?
Jag har faktiskt en liten rolig idé till alla er mammor runt omkring Göteborgsområdet. Eller, ni får åka hur långt ni vill såklart, men jag tänker såhär: hade det inte varit kul om vi kunde anordna någon träff på tex Borås Djurpark? Ta med barnen – i alla åldrar – och låta dem gå omkring och titta på djuren? Så kan vi tjattra sålänge 🙂 Lika väl som vi kan välja någon annan plats att vara på så är självklart du utan barn också välkommen!
Vad säger ni? Låter det kul? 🙂

Nu är Fredrick strax hemma och det väntas middag. Det är han som fått bestämma mat idag så jag blir inte förvånad om det vankas pizza.. haha.

Kram på er!

IMG_2978

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.